Ben jij aan het zoeken naar Havaianas slippers die helemaal bij jou passen? In ons zeer complete assortiment vind je altijd wel de Havaianas voor jou.

Havaianas Brasil
Haivaianas, het merk van de iconische flip flops, neemt je mee naar de witte stranden van Copacabana. Brazilië is, na het eerste model uit 1962, onlosmakelijk verbonden deze slipper. Hierop werd het merk een wereldwijd succes bij de trendgevoelige zonliefhebber. Het model Havaianas Brasil is speciaal geïntroduceerd voor het Wereldkampioenschap voetbal in 1998 en heeft door de grote populariteit een plaats gekregen in de vaste collectie van Havaianas. Havaianas heeft al jarenlang ervaring als het gaat om het produceren van slippers. De Havaianas slippers zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse Zori sandalen, deze zijn gemaakt van rijsthalmen en bandjes van stof. Dit is ook de reden waarom de slippers van het merk Havianas een rijstpatroon op het voetbed hebben. Havaianas heeft een iconische status verkregen en is de inspiratiebron voor alle andere producenten van zon-, zee- en strandschoeisel.

Kleuren
Het model is herkenbaar aan zijn 3-kleurige rubberen zool en is voorzien van een logo met de afbeelding van de Braziliaanse vlag. De lichtgewicht slippers volgen de contouren van de voeten en zijn voorzien van comfortabele banden om het draagcomfort te optimaliseren. Natuurlijk is het model sterk, waterbestendig, antislip en bestand tegen zomerse temperaturen. De slipper is te combineren met alle soorten vrijetijdskleding voor het strand, het terras of rondom het huis. Verkrijgbaar in vele verschillende kleurstellingen en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Havaianas slippers staan bekend om de zeer goede kwaliteit. Ze verliezen geen vorm, de bandjes zitten stevig vast en je hebt geen last van nare geurtjes door het gebruikte materiaal. Dit is ook een reden voor het grote succes van het bekende merk.

Slipperswinkel.com
Tegenwoordig zie je werkelijk waar overal Havaianas slippers. De slippers hebben een hoog draagcomfort en een goede pasvorm, een stuk wandelen met slippers is dan ook geen probleem. Havaianas is momenteel een van de grootste slippersmerken ter wereld, dit is dan ook de kwaliteit die je mag verwachten. Havaianas Brasil koop je bij natuurlijk via Slipperswinkel.com. Naast deze klassieker vindt je hier de grootste collectie aan slippers van de grootste en beste merken. Er is volop keuze voor alle leeftijden in kleur, maten en modellen waardoor er voor ieder moment passende slippers en sandalen verkrijgbaar zijn. Slipperswinkel.com selecteert de collectie standaard op de ‘beste deal’, waarbij de modellen in de uitverkoop altijd hoog in de lijst te vinden zijn. Ook voor de uitverkoop is slipperswinkel.com de beste webshop dus kom regelmatig kijken of het model van jouw keuze met korting verkrijgbaar is.

Tegenwoordig zie je werkelijk waar overal Havaianas slippers. De slippers hebben een hoog draagcomfort en een goede pasvorm, een stuk wandelen met slippers is dan ook geen probleem. Havaianas is momenteel een van de grootste slippersmerken ter wereld, dit is dan ook de kwaliteit die je mag verwachten.