Home > Merken > Reef

Reef


Reef

Filter producten / Laten zien 1 - 48 of 343 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten
Leeftijd

Reef

Het merk Reef staat al dertig jaar voor hippe strand en surf slippers van zeer goede kwaliteit. Het zachte en verende voetbed van de slippers is legendarisch. Dit maakt de slippers heerlijk om te dragen.

Reef
Comfortabele sandalen en slippers van Reef zijn eco-vriendelijk, duurzaam en gewoon super hip! Op Slipperswinkel.com hebben wij het assortiment Reef slippers van verschillende webshops samengevoegd. Daarom kunnen we jouw het grootste assortiment slippers en sandalen van Reef, in alle soorten, kleuren en maten, voor dames, heren, jongens en meisjes aanbieden. Het assortiment bestaat uit eenvoudig, basic slippers maar er zijn tevens wat luxere slippers te vinden met een hoger comfort. Een bijzonder model is de Reef Fanning. Dit is een slipper voor mannen waar zelfs een echte bieropener in de zool zit. Dit model bestaat ook voor vrouwen. Daarnaast is er nog de Reef Escape. Eveneens een mooie model voor dames. Verder is Reef enorm betrokken bij goede doelen. Reef zet zich in voor verschillende groepen kansarme mensen en doet enorm veel prachtige dingen voor de natuur. Reef is een merk met een hart.

Kopen
Via ons vergelijkingsplatform bestel je gemakkelijk, snel en 24/7 je favoriete slippers. Alle webshops op slipperswinkel.com voldoen aan de hoogste eisen, je koopt hier dus vertrouwd, gemakkelijk een zeer voordelig. Alvast veel plezier met je nieuwe Reef slippers!