Home > Models > Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona


Birkenstock Arizona

Filter producten / Laten zien 1 - 48 of 123 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten
Leeftijd

Birkenstock Arizona

Welk merk komt als eerste in je op als je aan goede slippers met een goed voetbed denkt? Juist, Birkenstock! Dat is niet zo vreemd, want de naam is al heel lang een begrip als het om slippers gaat.

Birkenstock Arizona
Dit model is, net als alle andere modellen van dit merk, een stevig type. Het heeft 2 banden over de bovenkant van je voet lopen, deze kan je verstellen en dus past de slipper altijd goed. Dit is een model wat al heel lang bestaat, maar het is nog altijd één van de populairste modellen. Dit komt doordat ze erg makkelijk aan te trekken zijn. Ze zijn verkrijgbaar als traditionele slippers, maar in de Papillio collectie zijn ze verkrijgbaar met plateauzolen. Dat maakt deze exemplaren erg uniek.

Comfort
Birkenstock besteedt veel aandacht aan draagcomfort. Dat is ook bij dit model slipper het geval. Het leren voetbed is erg goed en de zool van kurk is heel stevig. Daardoor kan je hier heel makkelijk lang op lopen zonder last van je voeten te krijgen. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in een aantal basis kleuren, maar sinds dit jaar zijn ze ook in heel veel felle neon kleuren of pasteltinten verkrijgbaar.

Bestellen
De Arizona is onder andere verkrijgbaar bij slipperswinkel.com. Hier kun je heel makkelijk het, voor jou, perfecte paar vinden. Door de filters in te stellen op bijvoorbeeld maat en kleur zie je meteen of het gewenste exemplaar leverbaar is. Nog een ander handig punt op deze site is de sale hoek. Hier moet je zeker een kijkje gaan nemen, want in deze hoek zijn sandalen te vinden voor een zeer voordelige prijs. Wie weet zit er wel iets tussen voor jou? Veel shop- en wandelplezier!