Home > Models > Birkenstock Madrid

Birkenstock Madrid


Birkenstock Madrid

Filter producten / Laten zien 1 - 48 of 96 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten
Leeftijd

Birkenstock Madrid

Eén van de leukste series in slippers de Madrid van Birkenstock. Van deze reeks zijn leuke modellen verkrijgbaar in verrassende en heerlijke kleuren. Neem bijvoorbeeld het model EVA White of EVA Neon Pink, ervaar hoe zacht slippers kunnen zijn! Niet alleen qua materiaal, maar ook qua uitstraling en aaibaarheid. Je zou dit model een klassieker kunnen noemen. Het is daarom ook heel enorm populair. Dat is logisch: dankzij het moderne design en het uitermate lichte en flexibele voetbed, gemaakt van EVA-kunststof, is de Madrid gewoon heel comfortabel. Daarnaast kun je ook kiezen voor het model Birko-Flor, ontworpen als gymslipper maar uitgegroeid tot echt design item voor de ware liefhebbers.

Birkenstock Madrid
Het voetbed van de beide modellen Madrid is anatomisch gevormd, wat wil zeggen dat het perfect aansluit op de voetzool. Het voetbed van de Birko-Flor is van kurk-latex en de bovenkant van gelakt Birko-Flor. De zool is van EVA-kunststof. Door het gebruik van deze uitgekiende materialen is het lopen op deze Birkenstocks een heerlijke ervaring. De ergonomische perfectie zorgt tijdens het lopen voor een training van de voeten en kuiten.

Sportief en hip
Birkenstock heeft het goed begrepen en maken al sinds lange tijd hippe en trendy bad-, gymnastiek- en gezondheidsslippers. Ze voelen heerlijk aan je voeten en geven je daarnaast een chique uitstraling. Je voelt je zalig met dat laatste model! Het Duitse bedrijf doet er alles aan om voor jou de mooiste en beste uitvoeringen te ontwerpen. Laat je op onze site slipperswinkel.com inspireren en kies gemakkelijk uit ongelooflijk veel kleuren, voor kinderen of volwassenen, sale en uitverkoop of nieuwste trends en beste deals!