Als je Birkenstock noemt, weten heel veel mensen gelijk waar je het over hebt: super goede en sterke slippers! Het is dus niet zo gek dat dit een heel populair merk is dat door veel mensen met plezier wordt gedragen.

Birkenstock Ramses
De Birkenstock Ramses is een model dat vooral veel mannen dragen. Dit komt omdat het een stoer, robuust type is. De slipper heeft een toffe, brede band met gesp. Zo kan je hem strakker of wijder maken, hij past dus altijd. Deze slipper is niet alleen geschikt om thuis in de tuin aan te hebben, maar door het goede en comfortabele voetbed kan je ook makkelijk een heerlijk eind wandelen op deze teenslippers. Je zult merken dat dit zonder problemen gaat, je merkt niet eens dat je teenslippers draagt.

Kleuren
De slippers zijn leverbaar is verschillende kleuren. Daardoor is er altijd wel een kleur bij die jij mooi vindt. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, blauw, groen, bruin en wit. Deze kleuren zijn heel goed te combineren met alle soorten kleding. Ideaal dus.

Kopen
De Ramses slippers zijn verkrijgbaar via slipperswinkel.com. Dit is een erg handige website dankzij de filterfunctie. Door deze filters kan je heel makkelijk selecteren wat je wil hebben en daardoor zie je in een oogopslag of het door jou gewenste artikel voorradig is. Deze site heeft een mooie sale afdeling. Hier worden tegen nog voordeligere prijzen teenslippers van diverse modellen verkocht. Ga daar dus zeker eens kijken, want misschien sla je daar je slag wel heel voordelig. Wie weet loop jij dan binnenkort ook wel op de heerlijke, comfortabele, robuuste en stoere teenslippers van Birckenstock! Geniet er van!