De Teva Olowahu heeft een uniek voetbed en doordacht ontwerp. Met dit model bewijst het Amerikaanse outdoormerk Teva dat ze prima slippers maken die er nog hartstikke leuk uitzien ook. Deze slipper heeft een uniek mush voetbed. Je voeten zakken er een beetje in weg. Dat is niet alleen heerlijk zacht en super comfortabel, maar ook heel praktisch. De bandjes bovenop zijn wat strakker afgesteld en door het lichte wegzakken, zitten ze direct goed om je voet. Je hoeft niet bang te zijn dat je hem verliest. Geniet gewoon van het lekkere weer. Ook je voeten zul je niet horen klagen: het mush voetbed is lekker dik en geeft veel comfort.

Teva Olowahu
De Olowahu is lekker zomers en in veel kleurtjes verkrijgbaar. Ideaal voor een dagje strand. Na afloop lekker loungen? Je mag ermee gezien worden. Niet voor niets is dit model al jarenlang een groot succes in Nederland, het is een praktische zomerslipper die er leuk uitziet en ook nog eens lekker loopt. Het materiaal kan goed tegen water. Dat past ook bij Teva, dat vrij vertaald: ‘vriend van het water’ betekent. Je kunt de Olowahu bijvoorbeeld prima als badslipper gebruiken. Hij is licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en mag in geen vakantie-tas ontbreken!

Doe mij ook een paar
Op slipperswinkel.com vind je niet alleen de Teva Olowahu in alle kleuren en maten, maar nog veel meer leuke sandalen en slippers voor jezelf of voor je partner. Met meer dan 4000 beschikbare paren vind je via het eenvoudige zoeksysteem jouw favoriete slipper razendsnel. Zoek je iets in de uitverkoop? Het is volop sale op slipperswinkel.com, dus sla je slag en hou geld over voor die zomerse cocktail op het terras. Begin je zomer goed. Shop jouw sandalen en slippers op slipperswinkel.com!