Michael Kors is een van de grootste fashiondesigners. De Amerikaanse Michael Kors studeerde aan het Fashion Institute of Technology in New York en kreeg op 19-jarige leeftijd al zijn eerste opdracht. Hiermee behaalde hij gelijk een enorm succes en daarom besloot hij in 1981 het merk “Michael Kors” op te richten.
Kors heeft een duidelijke stijl: chic met een tijdloze elegantie en niet te tuttig. In 1999 ontving Kors zijn eerste prijs voor de beste dameskleding. Daarna begon Kors met het professionele mode ontwerpen. Zo begon hij designs te maken voor verschillende bekende Amerikanen. In 2002 bracht hij zijn eerste herencollectie uit. Dit was een doorslaand succes en inmiddels heeft hij wereldwijd een stempel gezet.
Nu is Michael Kors één van de grootste designers die op elk vlak van mode en verzorging producten uitgeeft. Of het nu om parfum, schoenen, kleding of tassen gaat, Michael Kors is van alle markten thuis.Michael Kors

Ook op het gebied van open schoenen is Michael Kors een topper. De schoenen zitten lekker, zijn modieus en goed afgewerkt met de typische zilveren en gouden details van het merk. Ook de wat simpelere strandslippers ontwerpt Kors op zijn manier en ze staan prachtig onder een bikini of strandjurkje. De gouden, glanzende slippers en sandalen zijn goed te combineren met een chique jurkje. Maar ook voor casual kledij heeft Kors uitstekende slippers en sandalen ontworpen. Op sommige slippers zit het grote gouden Michael Kors logo, wat leuk staat bij nette kleding.
Kors heeft ook kindermaten uitgegeven, die kwalitatief eveneens zeer goed zijn.Op onze site kun je met de uitgebreide zoekmachine filteren op de slippers en sandalen van Michael Kors. Zo kun je filteren op prijs, maat, kleur en vind je altijd de beste aanbiedingen. Vind jouw nieuwe slippers of sandalen op Slipperswinkel!