Een topper als het om damesslippers gaat, is de Birkenstock Mayari. Al vele decennia dragen vrouwen, mannen en ook kinderen slippers van Birkenstock. Dat is ook niet zo gek, want ze hebben een geweldig draagcomfort en zien er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer?

Birkenstock Mayari
De Mayari is speciaal voor vrouwen gemaakt. Het is een hippe instap-teenslipper. Dit model heeft een bandje voor over je wreef en nog 2 bandjes die elkaar bij de grote teen kruisen. De bandje zijn verstelbaar, dus de slipper past altijd. Dit model heeft uiteraard ook een heerlijk voetbed. Het is gemaakt van kurk. Waardoor je heerlijk kunt lopen op deze slippers. De slippers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart. De onderkant van de zool is zwart. Deze basiskleuren zijn ideaal om te combineren met jouw mooie zomerse outfit. Het matcht altijd!

Shoppen
Nou vraag je je natuurlijk af waar je deze vrouwelijke teenslippers kunt kopen? Deze Birkenstock Mayari teenslippers zijn online te koop via onder andere slipperswinkel.com. Op deze site vind je heel makkelijk en snel jouw perfecte paar. Als je gebruik maakt van de filterfuncties heb je snel een selectie op bijvoorbeeld maat of kleur. Zo zie je gelijk welke kleuren en maten leverbaar zijn. Het is ook zeker de moeite waard om even in de sale hoek van slipperswinkel.com te kijken. Hier zijn modellen te vinden tegen een nog veel voordeligere prijs. Wie weet vind je hier nog wel een mooi, extra paar. In deze hoek zal je zeker met veel plezier rond kijken. Veel shop- en wandelplezier gewenst!