Home > Models > Nike Benassi

Nike Benassi


Nike Benassi

Filter producten / laat alles zien 13 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten
Leeftijd

Nike Benassi

Wanneer je op zoek bent naar een paar echt fijne en comfortabele slippers dan zit je beslist goed op Slipperswinkel.com. Op deze pagina zie je de populaire Nike Benassi slipper. Deze slippers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, blauw en wit. Daarnaast zijn er vele dames- en herenmaten.

Nike Benassi
Deze comfortabele slipper is gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. Het imitatieleer zorgt ervoor dat de slipper nagenoeg onverslijtbaar, waterafstotend en afwasbaar is. Het materiaal zorgt ervoor dat de slipper er gedurende lange tijd als nieuw uit blijft zien.
De binnenzool van de Benassi slipper is aan de binnenkant licht gevoerd met textiel. Het loopgedeelte is voorzien van een kunststof voorgevormd voetbed met een visgraatmotief. Het visgraatmotief van het voetbed geeft de drager een aangenaam gevoel aan de voeten, het voelt aan als een soort masserende werking wat het dragen van deze fijne slipper uitermate comfortabel maakt.

Nike
Nike is een gerenommeerde fabrikant van vrijetijds- en sportmode. Wie kent de sneakers of kleding van Nike nu neit? Daarnaast produceert Nike een groot scala aan aanverwante artikelen, van drinkbekers tot voetballen en van zweetbandjes tot sporttassen. Het bedrijf is in 1962 opgericht. Alle producten zijn voorzien van het beroemde ‘Swoosh’ logo. De merknaam is vernoemd naar een Griekse godin: de godin van de overwinning. De Nike Benassi slipper is uitermate geschikt voor thuisgebruik, gebruik op het strand en bij het douchen na het sporten ter voorkoming van uitglijden en zwemmerseczeem.

Slipperswinkel
De Nike Benassi slipper kun je voordelig aanschaffen via Slipperswinkel.com. Op deze website vindt je een groot assortiment aantrekkelijk geprijsde slippers. Let vooral ook op de speciale acties en aanbiedingen bij Slipperswinkel.com.