Slipperswinkel.com is dé slipper en sandalen site van Nederland! Of je nou op zoek bent naar exclusieve heren-, dames- of kinder slippers of juist de meest voordelige aanbiedingen op het gebied van slippers… op Slipperswinkel.com vind jij jouw perfecte paar slippers van jouw favoriete merk. Wij geven een overzicht van alle slippers die bij betrouwbare, goed beoordeelde webshops worden aangeboden. Om het zoeken nog gemakkelijker te maken kan je filteren op type slipper, maat, kleur, geslacht, prijs en merk. En met meer dan 250 merken vind je hier zeker een slipper die je past! Nadat jij jouw favoriete sneaker hebt gevonden, klik je door naar de webshop waar je je nieuwe slippers direct kan afrekenen.

Wie zijn wij

Slipperswinkel.com is een van de initiatieven onder het Ingter.Net performance based marketing platform, een van de succesvolle bedrijven onder de Van Den Ing Webmarketing vlag. Met veel passie en toewijding worden schaalbare zoekmachines voor producten en diensten ontwikkeld in specifieke niches.

Onze missie

Het zoeken naar mooie, comfortabele slippers overzichtelijker en leuker maken. Naast prijsvergelijking óók inspireren. Exotische merken en allemansvrienden op een rij. Wat draag jij liever?

Waarom slippers?

Wij zijn gek op slippers. Het is dat het weer in Nederland het niet toelaat altijd slippers te dragen maar als dat toch zou kunnen… De verschillende kleuren, modellen, het comfort, zoveel merken en zoveel keus! Slippers zijn al eeuwen oud en zullen blijven, nu, morgen en in de toekomst. We houden van slippers!