Teva TIRRA

Teva TIRRA

67.99
Teva TIRRA

Teva TIRRA

46.70
Teva TIRRA

Teva TIRRA

84.99

Teva’s wie kent ze niet? Ze zijn een begrip! Ze bestaan al heel wat jaren. Bijna iedereen heeft wel een paar slippers of sandalen van Teva in de kast staan!

Teva tirra
Het model Teva Tirra is speciaal ontworpen voor vrouwen. Ze zijn erg stevig en daarom uitermate geschikt om buiten de gebaande paden te wandelen. Ook kan je met deze slippers in het water lopen, daar kunnen ze goed tegen. Ze hebben een mooi speels uiterlijk door de vrolijke bandjes bij je tenen. De bandjes lopen gekruist over jouw voet heen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, zilver, roze en koraal. Door deze vrolijke kleurtjes zijn ze nog aantrekkelijker! Dit maakt ze extra vrouwelijk. Ze hebben een comfortabel voetbed, wat helemaal gevormd is naar jouw voet. Daarom kan je, zonder problemen, urenlang op deze sandalen wandelen!

Slipperswinkel
De Teva Tirra slippers zijn onder andere online verkrijgbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld kopen bij slipperswinkel.com. Hier kun je, door de filterfuncties, heel gemakkelijk het juiste model en de juiste maat vinden. Er wordt aangegeven of het door jou geselecteerde artikel nog leverbaar is. Je vindt dus heel makkelijk en snel de perfecte paren voor jouw hele gezin. Op slipperswinkel.com hebben ze ook een apart hoekje met artikelen in de uitverkoop. Hier vind je modellen tegen een nog voordeligere prijs. Het is dus zeker aan te raden om daar even een kijkje te nemen. Zeker als je Teva’s voor je hele gezin zoekt, dan heb je grote kans dat je daar wel wat voordelige exemplaren kunt kopen. Succes met de zoektocht naar de perfecte Teva’s en voor daarna: veel wandelplezier met je hele gezin!