De Birkenstock geschiedenis gaat al heel wat eeuwen terug. Birkenstock was in 1774 schoenmaker en uiteindelijk is dit heel wat eeuwen later uitgegroeid tot wat het nu is: een vooraanstaand merk dat iedereen kent! Zij verkopen sandalen en slippers voor het hele gezin. Bijna elk gezin heeft wel één of meerdere paren in de kast staan, wat logisch is uiteraard!

Birkenstock Rio
Het model Rio is speciaal ontworpen voor de kindervoetjes. Het voetbed is, vooral voor kinderen, erg belangrijk. Hier hebben ze dus ook veel aandacht aan besteed. Kinderen krijgen goede ondersteuning als ze deze slippers dragen. Ze lopen daarom erg goed op deze slippers. Als ze zelf mogen kiezen, dan kiezen ze vaak deze sandalen uit. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, van rood tot blauw, van knal oranje tot zo geel als ananas. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En dit is uiteraard precies wat kinderen willen. Zij zijn dol op kleuren.

Kopen
Deze Rio sandalen zijn heel gemakkelijk te vinden op Slipperswinkel.com. Dankzij de handige filterfunctie op de site zie je snel zien of het gewenste artikel nog in jouw benodigde maat of kleur beschikbaar is. Wat ook erg handig is op deze site, is de sale hoek. Hier zijn sandalen te koop tegen een nog voordeligere prijs. Het is dus zeker aan te raden om er even een kijkje te gaan nemen, want er is een grote kans dat hier wel een geschikt artikel tussen staat. Wie weet koop je dan wel 2 paar. Jouw kleine zal hier met veel plezier en gemak op lopen. Veel plezier met winkelen!