De Luna’s zijn elegante slippers van het merk Havaianas. Het model heeft een dunne band die het tot een speciaal ontwerp maken. Deze band zorgt ook voor extra comfort. De zool is gemaakt van rubber. De slippers zijn comfortabel, lichtgewicht en hebben een soepele zool. Ook kunnen ze goed tegen de hitte, waardoor je geen last krijgt van brandende voeten. Het is anti-slip en kan hij absoluut tegen een spatje water. De Havaianas Luna zijn verkrijgbaar met verschillende patronen op de slipper. Zo is er een type met een Grieks sleutel motief op de band en een rijst korrel motief op de zool. Deze verschillende motieven maken het tot een unieke, maar toch eenvoudige slipper.

Havaianas Luna
De slipper is te verkrijgen in een hoop frisse kleuren. Er zijn eveneens subtielere kleuren zoals bruine en zwarte tinten, maar ook zomerse kleuren zoals blauw, roze en rood. De slippers hebben een chique uitstraling en door de verschillende kleurcombinaties zijn ze te matchen met verschillende outfits. Zo zijn ze leuk onder een mini rok, een short of een skinny jeans. Ze zijn op verschillende gelegenheden te dragen. Ze zijn leuk voor een zomerse dag aan het strand of om een dag in de stad door te brengen.

Havaianas
De eerste slipper van het merk werd in 1962 in Brazilië geproduceerd. Havaianas is in de afgelopen veertig jaar uitgegroeid tot één van de grootse producenten in de branche. De zomerse, modieuze modellen maken het tot een echte must-have voor jong en oud.

Slipperswinkel
Met behulp van verschillende makkelijk te gebruiken filteropties op slipperswinkel.com, zoals de maat, het model en de verschillende kleuren, vind je in een paar klikken het perfecte model voor de zomer.