De Reef Fanning is een echte klassieker onder de mannenslippers. De slipper van het bekende Reef is gemaakt van leer, een materiaal dat zich elke keer dat je het draagt meer naar je eigen voet zal vormen. Hierdoor wordt het comfort met elke stap die je zet alleen maar groter. Het voetbed is gemaakt van het materiaal EVA. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het erg licht, flexibel en schokdempend is. Het is een goede kwaliteitszool, met de vertrouwde ondersteuning die het merk altijd weet te bieden.

Reef Fanning
Een speciaal detail aan de Fanning slippers, is dat er een bieropener in de onderzool is verwerkt. Dit maakt het natuurlijk de perfecte slipper voor mannen. Dit type is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zwart, blauw, bruin of zilver, deze kleuren zijn alle maal in verschillende combinaties mogelijk. Zo is deze slipper perfect voor onder iedere outfit en bij elke gelegenheid. Ze zijn te dragen tijdens een lange wandeling, een heerlijk barbecue of gewoon rondom het huis op een broeierige zomerdag. Een bijkomend voordeel is dat de slipper tegen water kan. Zo kun je ze zelfs dragen aan het strand of bij het zwembad.

Reef
Het bekende merk Reef is een aantal decennia geleden ontstaan uit de surfcultuur. Deze cultuur is dan ook kenmerkend voor het merk. De slippers hebben een sportieve, tijdloze uitstraling, waardoor er voor iedereen wel wat moois is. Mede door de liefde voor het surfen is het merk uitgegroeid tot een van de grootste producenten van sandalen, slippers, zwembroeken en andere benodigdheden voor een geweldige strandvakantie.

Slipperswinkel
Met behulp van handige filteropties als kleur, maat en model op slipperswinkel.com vind je binnen no-time een nieuw paar voor aankomende zomer. Jouw nieuwe slippers vind je hier!