Iedereen kent Nike wel. Veel mensen denken gelijk aan sportkleding en sportschoenen als ze de naam horen. Wat logisch is, ze zijn tenslotte al decennia lang een begrip in de sportwereld!

Nike Sunray
De Nike Sunray is geen traditionele sportschoen. Dit zijn sandalen speciaal gemaakt voor kinderen. Ze zijn erg licht waardoor kinderen hier heel makkelijk op lopen. En wat vooral voor de ouders belangrijk is, ze beschermen de voetjes van de kinderen. De bovenkant van deze sandalen is gemaakt van synthetisch materiaal wat erg snel droogt. Met deze sandalen kunnen kinderen dus zonder problemen het water in en uit rennen, als ze ergens op trappen, worden de voeten beschermd door de sandalen en als ze uit het water zijn, zijn ze snel weer droog. Door de klittenbandsluiting zijn ze heel makkelijk en snel aan en uit te trekken, kinderen kunnen ze daardoor op jonge leeftijd al zelf aan en uit doen. Handig toch?

Kleuren
Kinderen houden van kleuren. Daarom zijn de Nike Sunray sandalen verkrijgbaar in allerlei kleuren. Jongens vinden bijvoorbeeld de blauwe slippers met oranje (sinaasappel kleur) zool erg leuk. En voor meisjes is er uiteraard een roze uitvoering.

Kopen
Ze zijn onder andere online te koop bij slipperswinkel.com. Deze webshop heeft een handige filterfunctie. Zo kun je heel snel checken of een bepaalde maat of bepaalde kleur van de slippers nog beschikbaar is. Erg handig! Ook heeft deze site een handige sale hoek. Hier worden onder anderen de laatste maatjes van een bepaald model tegen een nog lagere prijs verkocht. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje in deze hoek te nemen.