Home > Merken > O´Neill

O´Neill


O´Neill

Filter producten / Laten zien 1 - 48 of 292 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten
Leeftijd

O´Neill

O’Niell is in 1952 opgericht door Jack O'Niell. Zijn grote passie was surfen. De oceaan van Noord Californië kon erg koud zijn, hij heeft toen één van de belangrijkste uitvindingen in de geschiedenis van de watersport gedaan: de eerste neopreen wetsuit. Op deze manier kon hij langer surfen in de koude oceaan. Daarna heeft hij in Santa Cruz zijn eerste surfwinkel geopend. Deze winkel zat in zijn eigen garage. Later kwamen hier ook surfmaterialen, kleding en schoenen bij. Tegenwoordig zit O'Neill niet meer alleen in Santa Cruz, maar zijn ze over de hele wereld te vinden. Ze hebben echt naam gemaakt, iedereen kent het merk! Tegenwoordig zie je het merk niet alleen op het strand, maar ook in de bergen tijdens de wintersport. Hoewel er de laatste jaren veel is veranderd, zijn producten voor boardriding nog steeds de basis van O'Neill. Zijn passie voor surfen gebruikte hij om mensen te inspireren met innovatieve surfproducten. De visie op de productie van functionele en innovatieve surfproducten is de kern van alles. O’Neill is nu dus uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende jeugd lifestyle merken. Dat zie je natuurlijk terug in het aanbod slippers. O'Neill is een grote naam als het gaat om slippers en sandalen.

O'Neill
De slippers en sandalen zijn gemaakt van een goede kwaliteit. Ze hebben een goed draagcomfort en zijn te vinden in alle kleuren. Bij een surfmerk mag een uitgebreide collectie aan slippers natuurlijk niet ontbreken. O'Neill blinkt hierin dan ook uit. Casual O'Neill slippers voor heren en dames zijn verkrijgbaar in verschillende waanzinnige prints met heerlijk zacht voetbed, ideaal voor de zomerse dag aan het strand!

Sale
Slipperwinkel.com verkoopt onder andere slippers en sandalen van O'Niell. Hier hebben wij het aanbod O'Neill slippers samengebracht uit verschillende toonaangevende webwinkels. Op deze site kun je heel makkelijk het door jou gezochte product vinden als je gebruik maakt van de zoekfilters. Je kunt onder andere zoeken op maat of kleur. Ze verkopen hier slippers voor zowel kinderen als volwassen. In de sale zijn mooie producten tegen een zeer gunstige prijzen te vinden. Op deze manier zijn slippers van O'Niell wel heel makkelijk te vinden voor iedereen. Als je in de sale hoek jouw perfecte paar vindt, dan is het extra leuk! Dus ga snel eens kijken of jouw perfecte paar er bij zit. Veel shop- en loopplezier!