Home > Merken > Brunotti

Brunotti


Brunotti

Filter producten / Laten zien 1 - 48 of 52 restultaten

Prijs filter

Kleur
Maten

Brunotti

Brunotti is opgericht in 1979 door de Italiaan Claudio Brunotti. Het is een lifestyle merk voor alle boardsporten. Claudio was zelf een (wind)surfer. In Scheveningen is hij begonnen met het ontwerpen van surfboards. Alle boardsport hadden zijn interesse. Tegenwoordig ontwikkelt hij veel meer dan alleen surfboards. Hij maakt nu allerlei producten die een verband hebben met alle boardsporten (zowel winter- als zomersporten). Ook is er tegenwoordig een kleding- en schoenenlijn. Ze verkopen bijvoorbeeld short's, bikini's en sandalen. Dit is echter maar een greep uit hun vele sportieve producten die zij verkopen.

Brunotti
Brunotti dank het succes echt aan de oprichter. Door zijn unieke gevoel voor kwaliteit, prijs en stijl, ontwerpt hij nu speciale en goede producten. De sandalen hebben bijvoorbeeld een comfortabel voetbed. Dit is fijn als jij, net als vele anderen, hele dagen op slippers loopt. Ook heeft hij een uniek gevoel voor stijl en kleur. Je hebt dus altijd een mooi, uniek product aan je voeten!

Slippers
Er zijn heel veel verschillende modellen en kleuren. Tevens kan je kiezen tussen leren slippers met canvas bandjes of mooie teenslippers van kunststof. Voor iedereen is er wat leuks. Op Slipperwinkel.com verkopen bieden we heel veel slippers aan van Brunotti. Gebruik de handige filteropties en vind heel makkelijk de juiste kleur of maat. Zoek slippers voor zowel kinderen als volwassenen. Wie weet is jouw perfecte sandaal wel in de sale! Sandalen heb je nooit genoeg. Bij elke outfit past weer een andere stijl slipper, dus een paar meer kan geen kwaad. Kijk dus snel op onze site en wie weet heeft jouw gezin dan binnenkort allemaal de unieke, comfortabele sandalen van Brunotti! Enjoy the sun!