Wie modieuze en heerlijk zittende topslippers zoekt voor hem of haar, zit helemaal goed bij het Italiaanse klassemerk Armani. Armani onderscheidt zich op meerdere vlakken van zijn concurrenten. Zo heeft het merk Armani een breed aanbod aan sandalen, teenslippers, kinderslippers en zomerschoenen voor dames, heren en kinderen die van stijl en klasse houden.

Armani: slippers van topkwaliteit voor hem en haar
Mode van Armani is gemaakt van materialen van topkwaliteit en scherp geprijsd. En dat geldt zeker ook voor de vlotte, stijlvolle Armani-slippers. Populaire slippermodellen van Armani zijn de mannenslippers van het type Emporio Armani en de tijdloze teenslipper EA7 Emporio Armani. Gewild zijn ook de elegante driekleurige vrouwenmodellen mét logo.

Over het merk Armani
De Italiaan Giorgio Armani opende in 1970 zijn eerste modewinkel in Milaan en bouwde in de decennia na 1980 een wereldwijd merkimperium op. Naast teenslippers en schoenen verkoopt Armani onder meer stijlvolle en stoere kleding, jeans, parfums, horloges, tassen en kledingaccessoires.

Armani is voor iedereen
Armani-slippers zijn geschikt voor mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 55 jaar. Met name op het strand en in zwembaden steel je de show met jouw Armani’s! Er zijn ook meerdere Armani-kindermodellen flip flops beschikbaar, dus ook de kids lopen er straks op vakantie modieus en eigentijds bij! Armani biedt al met al talloze heren-, dames- en kindermodellen in uiteenlopende maten en modellen. Voor elk wat wils dus!

Onze modellen
De modellen Armani-slippers zijn legio. Met name de lekker zittende en voordelige Emporio Armani-slippers zijn gewild en heerlijk voor op het strand, in de tuin of bij het zwembad. Maar ook bieden wij de gave teenslipper EA7 Emporio Armani aan, evenals de Armani-sandaal met Velcro-sluiting of de stoere EA7 Sea World Visibility. Ook dames kunnen bij ons terecht voor diverse modellen kleurige vrouwenslippers, elegante en tijdloze teenslippers en de unieke Armani-sandalen van het type Patent Leather Sandal with Logo.

Bekijk nu onze complete collectie Armani-slippers
Kijk nu in onze slipper zoekmachine voor ons ruime aanbod heerlijk zittende damesslippers of herenslippers van Armani. Regelmatig hebben wij Armani flip flops in de uitverkoop. Door te letten op onze sale periodes en regelmatige aanbiedingen, profiteer je optimaal: je krijgt dan Armani-slippers tegen de scherpste prijzen!