Birkenstock Orthopedie GmbH & Co is een schoenenfabrikant waarvan het hoofdkantoor in Neustadt, Duitsland is gevestigd. Hier wordt Birkenstock verkocht: een Duits merk van slippers, sandalen en schoenen. De producten zijn opmerkelijk door de contouren en rubberen voetbedden. Ze zijn heerlijk om te dragen omdat ze precies passen in het voetbed dat we als mens nodig hebben.

Birkenstock Florida
Deze sandaal heeft een model dat veel lijkt op die van Arizona. Het model van Florida heeft drie riemen en die van Arizona twee. Door de nikkelen gespen kan de sandaal precies aan de voet worden aangepast. Dat geeft een extra versteviging bij het dragen van de sandalen. De wat smallere riempjes zijn populair bij dames. Zij geven namelijk een meer vrouwelijke uitstraling. Door de smalle riempjes is er ook een extra luchtcirculatie. Door de drie riempjes zijn ze zeer comfortabel. Het model Flo Rida wordt veel gedragen.

Kleuren
Deze sandaal met de drie riempjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er zijn er die voor de vrije tijd gedragen kunnen worden, maar ook op het werk. Het merk onderscheidt zich door het geweldige voetbed dat een anatomische vorm heeft. Het voetbed heeft een flexibele kurk-latex-kern. Wanneer je je voeten extra wilt verwennen tijdens een wandeling, moet je deze sandalen of slippers dragen. Florida wordt vooral door vrouwen gedragen. Deze worden ook met drie riempjes vastgemaakt. De sandalen zijn in twee breedte maten verkrijgbaar. Hierdoor wordt een goede pasvorm bereikt.

Sandalen
Tegenwoordig worden er in de zomer steeds meer slippers en sandalen gedragen. Ze lopen heerlijk als je ze gebruikt in een goede pasvorm. Indien het warm is, zullen je voeten niet gaan zweten door de juiste materialen in de sandalen. Door het gebruik van een uitstekend voetbed is het goed voor de houding van het lichaam tijdens het lopen. Je wordt niet snel vermoeid. Je ziet ook steeds meer ouderen op deze sandalen lopen. Zij zien het nut in van het dragen van lichte schoenen tijdens de zomermaanden en weten nu dat ze erg comfortabel zijn. Vind jouw paar Birkenstock Florida’s dus nu op Slipperswinkel.com.